Jessie slaapt met twee vrouwelijke bezoekers op de boot

Jessie slaapt met twee vrouwelijke bezoekers op de boot

Afgelopen avond zijn er twee vrouwelijke bezoekers het terrein opgekomen om gezellig in Utopia 2 te komen kamperen. De bewoners hebben een tentje voor deze dames opgezet maar als het ’s avonds afkoelt wordt laten ze aan Jessie weten dat ze het eigenlijk te koud vinden om in een tentje te slapen. Jessie besluit daarom zijn bed in de boot aan hen af te staan, zodat de dames alsnog een comfortabele nacht kunnen hebben. Jessie stelt voor om in het andere bed, achterin de boot te gaan slapen. Als Jessie en de bezoekers in de boot liggen, zijn ze nog gezellig met elkaar het kletsen. Merel ligt ondertussen in haar oude huisje te slapen. Wat zal ze ervan vinden dat Jessie met twee andere vrouwen in de boot slaapt? Word vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *