Jessie voelt geen steun vanuit Merel

Jessie voelt geen steun vanuit Merel

De videoclip is opgenomen. Alle spullen worden opgeruimd. Jessie tilt wat spullen naar buiten en Merel loopt naar hem toe. Ze geeft aan dat ze het niet leuk vindt dat hij tegen haar zei dat ze hem niet steunt. Jessie verteld dat hij dat gevoel niet heeft. Jess ik heb alles voor je gedaan. Ik doe alles voor je reageert Merel. En geeft alle punten aan waarmee ze hem vandaag heeft geholpen. Ik doe de modellen de weg wijzen, ik heb Frann haar haar gekruld, ik help het decor opbouwen en ik regel broodjes voegt ze eraan toe. Jessie vertelt op zijn beurt dat het daar niet om gaat. Het allerbelangrijkste in een relatie vind ik welk gevoel geef je mij. En laat weten dat ze hem geen fijn gevoel gaf tijdens de opnames. Hij legt uit dat toen ze op bed lagen en het alleen maar met de clip over ellende ging. Ook gisteren en afgelopen avond voelt Jessie geen steun en hij zegt dat hij zich vandaag hartstikke onzeker voelt en zijn kwetsbare kant liet zien. Het eerste wat je zegt is dat het gênant is legt Jessie verder uit. Merel antwoordt dat heel de setting ook gênant was. Ze vindt dit van Jessie complete b*llshit en vertelt dat ze niet even stil stond op het moment dat hij zich ongemakkelijk voelde. Jessie reageert dat het gevoel dat ze hem geeft zwaarder weegt dan de dingen die ze voor hem doet. Ik vind het leuk wat je voor mij regelt alleen je moet mij gewoon geen k*tgevoel geven zegt hij. Nou de enige die iemand een k*t gevoel geeft ben jij op dit moment reageert Merel terug. Daarna loopt Jessie weg. Zal het goed komen tussen die twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 45    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *