De camping gasten worden verwend door Jessie

De camping gasten worden verwend door Jessie

Naast het drukke schema met de fotoshoot van Merel en de videoclip van Jessie en Gerrit zijn er afgelopen dag ook campinggasten in de mini samenleving. Het zijn twee jongedames. De tent staat netjes voor ze klaar. De avond is aangebroken en het is natuurlijk niet heel warm buiten. Gelukkig komt Jessie aan met een kachel en hij geeft deze aan de dames. Even later worden de dames verwend met een zelfgemaakte tosti door Jessie. Even later heeft Gerrit een leuk gesprek met het tweetal. Zullen zij een fijne nacht hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *