Hiske roept de bewoners bij elkaar

Hiske roept de bewoners bij elkaar

De bewoners werden gisteren door Hiske buiten bij elkaar geroepen. Ze heeft namelijk een verrassing. Ze geeft aan dat ze de verrassing samen met Franny en Shelley geregeld heeft. Een paar bewoners zijn opgelucht nadat ze dit verteld, zij dachten namelijk dat Hiske naar huis wilde gaan. Opeens gaat de poort van de mini samenleving open. De bewoners kijken vol verbazing naar de poort en beginnen te juichen. Een jacuzzi, roepen een paar bewoners. De jacuzzi wordt gelijk gereed gemaakt en gevuld met water. Het Utopia 2 bubbelbad is volgens Jessie geopend!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 61    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *