Merel werkt aan haar toekomst en geniet van de fotoshoot

Merel werkt aan haar toekomst en geniet van de fotoshoot

Merel heeft vandaag haar fotoshoot en kan eindelijk werken aan haar portfolio voor haar toekomstige modellencarrière. Ze heeft ervoor gekozen om haar haren te krullen in plaats van het te stijlen. Ze wil natuurlijk dat het allemaal perfect gaat en de fotograaf lijkt dat ook te willen. De lampen worden tijdens de shoot goed gezet en Merel moet er perfect voor gaan zitten. Echt precisiewerk. Zal haar modellencarrière een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *