Brandon laat een tatoeage zetten door een bekende Nederlander

Brandon laat een tatoeage zetten door een bekende Nederlander

Er gebeurt een hoop vandaag. De videoclip opnames van Gerrit en Jessie zijn iniddels in volle gang. Ondertussen is Merel bezig met haar fotoshoot, maar wat de bewoners ook is opgevallen… Ben Saunders is gearriveerd in Utopia 2. Hij komt Dylan helpen met zijn tattoo shop. Brandon heeft namelijk vandaag een afspraak om een nieuwe tatoeage te laten zetten. Hij is erg zenuwachtig omdat de tatoeage op een pijnlijke plek wordt geplaatst. De tatoeage komt namelijk midden op zijn borst. Wat  gaat er nog meer gebeuren in de mini samenleving?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *