De videoclip van Jessie en Gerrit wordt toch nog opgenomen!

De videoclip van Jessie en Gerrit wordt toch nog opgenomen!

De voorbereidingen van de videoclip van Gerrit en Jessie zijn in volle gang. De modellen zijn geregeld. De modellen en de rappers in de video zijn netjes opgeknapt door de visagisten en de sportschool is omgetoverd tot een decor die past bij de clip. Nadat alles voorbereid is kan er gefilmd worden. Gerrit lijkt helemaal is zijn element te zijn met de modellen die om hem heen dansen. Jessie daarin tegen lijkt zich niet helemaal thuis te voelen in de clip. Hij krijgt nadat ze de eerste keer de clip hebben opgenomen een tip om iets actiever te zijn. Een paar andere bewoners kijken mee hoe de clip gaat worden. Hoe gaat het uiteindelijke resultaat worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *