Gerrit zoekt met alle macht modellen voor de videoclip

Gerrit zoekt met alle macht modellen voor de videoclip

Gerrit is druk bezig om nog nieuwe modellen te vinden voor vandaag. Hij belt een model met de vraag of het haar leuk lijkt en of ze vandaag tijd heeft. Het lijk haar zeker leuk lijkt, maar ze geeft aan dat het te last second is. En voegt er nog wel aan toe dat ze eventueel een andere datum zou kunnen. De andere optie van Gerrit is nu om andere bewoners te vragen of ze in zijn videoclip willen spelen. Shelley stelde het voor, maar ze wil zelf niet in de videoclip spelen. Ik sowieso niet zegt ze.  Franny daarentegen, is de eerste die meedoet, waarbij Shelley haar helpt met de kleding. Gaan ze vandaag nog genoeg modellen vinden voor de videoclip?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *