Mylène is helemaal klaar met Jens en lucht haar hart bij haar mede bewoners

Mylène is helemaal klaar met Jens en lucht haar hart bij haar mede bewoners

Iedereen is nog moe van het feestje van gisteren. Jens en Mylène zijn in discussie. Mylène loopt boos naar buiten. Ze komt haar verhaal delen met de rest van de groep. Ik ben er alweer helemaal klaar mee meldt ze. Welke mensen? vraagt Shelley. Mylène is klaar met Jens. Hij is f*cking chagrijnig zegt ze erbij. Volgends Mylène kon Jens alleen maar beginnen over de afwas. Omdat zij de afwasdienst had en de vaat een grote teringzooi was. Alexandra denkt dat het door het feestje kwam. Wat kan ik mensen soms uitkotsen eindigt Mylène aan het einde van het gesprek. Gaan de twee het weer goedmaken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *