Jessie en Gerrit krijgen een teleurstellende mail over de videoclip

Jessie en Gerrit krijgen een teleurstellende mail over de videoclip

Jessie zit achter de computer als hij Gerrit erbij roept. Hij heeft zojuist een email ontvangen van de danseressen voor de videoclip die ze vandaag gaan opnemen. De modellen hebben gecanceld omdat ze bang zijn dat de videoclip te ordinair wordt. Het ding is, je kan er nu weinig aan doen, vertelt Jessie. Gerrit laat weten dat hij de modellen wil bellen. Hij kijkt geïrriteerd en zoekt vervolgens de telefoon. SJessie en Gerrit willen dit probleem zo snel mogelijk oplossen, omdat alles al geregeld is voor het opnemen van de videoclip. Jessie besluit de cameraman te bellen en hem om hulp te vragen. Kunnen Jessie en Gerrit dit problemen op tijd oplossen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 39    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *