Hoe heeft Merel haar feestje beleefd?

Hoe heeft Merel haar feestje beleefd?

Merels Utopiaanse verjaardag afgelopen avond uitgebreid gevierd. De bewoners dansen en zingen mee op Hollandse hits. Tussendoor pakte panter Alexandra even haar moment of fame en maakt dansend een rondje langs alle bewoners. Franny en Andrea voerden een dans op die ze speciaal hebben ingestudeerd voor Merel. Het is niet het enige entertainment tijdens de avond. Er zijn zelfs vuurspuwers geregeld! De bewoners dansen door onder het genot van een drankje. Ik vind het echt fantastisch! roept Merel gelukkig naar Jessie.

Even later wandelde de twee bewoners tijdens het feestje samen naar het sanitairgebouw. Het is Jessie opgevallen dat Jens niet bij het feestje aanwezig is. Ik vind het bijzonder dat de persoon met de meeste commentaar op mij, nu degene is die niet bij een gezellig moment is, zegt Jessie. Hij vindt het niet eerlijk dat Jens eerder deze week nog zei dat hij het zo belangrijk vindt om een leuke tijd met alle bewoners te hebben. Dat lijkt nu wel heel anders, zegt Jessie. Gaat hij Jens hiermee confronteren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *