Mariska praat met Merel over de bodypaint van Alexandra

Mariska praat met Merel over de bodypaint van Alexandra

Merel en Mariska hebben het over Alexandra haar bodypaint. Mariska vindt dat ze eigenlijk beter iets van een klein topje had kunnen dragen. Nu zijn haar borsten nog te goed te zien. Ja, dat is nog best gênant aan het hele avontuurtje, antwoordt Merel. Maar goed, Lex boeit het niet en dat is het belangrijkste. Ik had het zelf in ieder geval nooit gedaan. Mariska is het daarmee eens. Ze wil zelf ook niet langer in de clip van Jessie en Gerrit meespelen toen ze hoorde wat ze daarvoor aan moest. Ze wilden dat ik iets heel korts aan ging doen. Toen heb ik geweigerd, vertelt ze lachend. Ik wil vooral niet ordinair worden. Het moet wel bij me passen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *