Alexandra bereid zich voor op Merel haar feestje

Alexandra bereid zich voor op Merel haar feestje

Merel woont vandaag één jaar in Utopia 2. Ter ere van haar jubileum gaat Alexandra iets bijzonders doen. Twee bodypainters gaan haar vandaag namelijk omtoveren tot een panter! Na een kort gesprekje gaan de twee dames snel van start. Tussendoor geeft Merel updates in haar vlog. Zo wordt ze de hele avond mijn mascotte, zegt Merel enthousiast tegen de camera. Als Alexandra tussendoor even mag spieken in een spiegel is ze erg blij met wat ze ziet. Wat hebben jullie dit mooi gedaan, roept ze blij. Wat zouden de andere bewoners van haar transformatie vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *