Merel is door het dolle heen met de videoboodschap die zij ontvangt

Merel is door het dolle heen met de videoboodschap die zij ontvangt

Shelley zit achter de computer als haar oog valt op een nieuwe ongelezen e-mail. De mail is voor Merel en Shelley besluit om direct de groep bij elkaar te roepen. Verzamelen, roept Shelley over het terrein. Er is iets heel leuks, vooral voor jou Merel. De bewoners snellen naar de bovenverdieping van de silo. Bij de binnengekomen mail is een videoboodschap meegestuurd. De boodschap is van Patty Brard en Merel kan haar ogen niet geloven. Nee, zegt ze met haar handen voor haar mond. Ik krijg het echt warm, zegt ze als iedereen de video heeft gezien. Dit is zo leuk. Echt gaaf. Merel omhelst Mylène enthousiast en ze is door het dolle heen. Patty!, roept ze blij. Ze heeft dit gewoon speciaal voor mij opgenomen. Dit is toch gaaf? Geweldig. De dag van Merel lijkt niet meer stuk te kunnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *