Wat houdt de bewoners vandaag bezig?

Wat houdt de bewoners vandaag bezig?

Er wordt druk gewerkt in de mini samenleving. Het dak van het sportgebouw wordt erop gezet en ook bij de buitenkeuken wordt er flink gewerkt. Verder zijn verschillende bewoners druk met elkaar in gesprek. Gerrit en Hiske zijn bezig voor de bakkerij, ze zijn namelijk een stroopwafelcake aan het bakken! Binnen in de sportschool wordt er druk gedanst door Franny en Andrea. Shelley is erg chagrijnig omdat ze gewekt is door Jessie en gaat hierover met hem in discussie. Wat zal de mini samenleving de bewoners nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *