Jessie maakt een wakker maak rondje

Jessie maakt een wakker maak rondje

Jessie liep deze morgen rond op het terrein en klopt aan bij het huisje van Shelley. Hallo, dit is de goedemorgen brigade, zegt hij als hij de deur open doet. Hij legt uit dat het al kwart voor tien is en dat het tijd is om op te staan. Hij vindt dat ze over twintig minuten haar bed uit moet zijn. Jessie doet een wakker-maakrondje, hij vindt het helemaal niet leuk dat mensen lang in hun bed liggen als het einde van Utopia 2 zo dicht nadert. Jessie loopt de silo binnen. Ik heb Shelley wakker gemaakt, zegt hij als hij binnenkomt tegen Gerrit en Merel. Het slaat gewoon nergens op, kwart voor tien. Echt achterlijk, zegt hij als hij weer naar buiten loopt. Zal Jessie zijn nieuwe dienst voor verandering zorgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *