Jordie bereikt het kookpunt in zijn gesprek met Mylène

Jordie bereikt het kookpunt in zijn gesprek met Mylène

Mylène kreeg pas geleden, net als alle bewoners, te horen dat zij geen familiebezoek en post meer zal ontvangen. De finale is nu echt begonnen. Het weekend daarop zou ze eigenlijk bezoek van haar familie krijgen, maar dit ging door de brief in Billy’s zwarte envelop niet meer door. Dit doet de vrouwelijke bewoonster heel veel verdriet. Na Gerrits vijftien maanden feestje spreekt ze hierover met Jordie. De emoties lopen hoog op. Zelfs zo hoog dat ze op een gegeven moment over en weer aan het schreeuwen zijn. Mylène, ik ben je zat, als jij hier drie maanden je tijd uitzit, dan gaan we dat eens inkorten, confronteert Jordie haar. Hij vindt het enorm zonde dat Mylène continu bij de pakken neerzit. Ik heb drie afzeggingen en mijn familie kan niet komen op mijn 21e verjaardag. Snap je niet hoeveel pijn dat doet? schreeuwt Mylène terug. Jordie snapt maar al te goed hoe zij zich voelt. Hij zal zijn familie helemaal niet zien in Utopia 2. Je moet uiteindelijk doorgaan, vindt hij. Mylène herhaalt intens verdrietig te zijn en legt uit dat ze dit op haar eigen manier verwerkt. Na een lange discussie kalmeren de twee bewoners en besluit Jordie om naar bed te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 61    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *