Een mooie mijlpaal voor Gerrit

Een mooie mijlpaal voor Gerrit

Gerrit vierde afgelopen avond zijn vijftien maanden in Utopia 2. Op 18 juni 2018 stapte Gerrit de mini samenleving in en introduceerde zich als mister finance. Van de financiën kwam niet zoveel, maar hij heeft in vijftien maanden veel andere dingen gedaan. Wie herinnert zich de Gerske bakkerij nog?

Vroeg in de ochtend werd hij door Hiske en Mariska verrast met een overheerlijke frikandellentaart, iets waar hij dol op is. Vanavond vieren de bewoners deze mooie mijlpaal met hem. Eerst verrassen de bewoners Gerrit met een bezoek van Benno, een Willem Alexander lookalike. Hij wordt met een rode loper ontvangen door de bewoners en treedt daarna op in de silo. Na dit hooggeëerd bezoek betreedt DJ Berkan het terrein. Het is tijd om een goed feestje te bouwen. De bewoners gooien hun heupen los en Gerrit is volop aan het genieten van zijn momentje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *