Franny doet auditie bij Gerrit en Jessie

Franny doet auditie bij Gerrit en Jessie

Gerrit en Jessie willen een videoclip opnemen voor bij hun nummer Fame. Voor de opnames zoeken ze nog een aantal sexy danseressen. Franny stelt zichzelf hiervoor graag kandidaat. Volgens Jessie moet ze daar wel auditie voor doen. Ze sjouwen samen een bank naar de sportschool en roepen Gerrit erbij. Franny zet hun nieuwste nummer op en begint sexy om hen heen te dansen. Als ze bij de grande finale ook een champagnefles tevoorschijn haalt, is Gerrit verkocht. Ik vind het leuk, zegt Gerrit lachend. Als jij dit ook heel graag wil, dan ben ik het er mee eens. Ze besluiten er nog even over na te denken en laten Franny zo snel mogelijk iets weten. Na de auditie geeft de vrouwelijke bewoonster enthousiast een verslag aan Andrea. Mijn grote droom is natuurlijk dansen, zegt ze. Dit zou daar een mooi begin van zijn!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *