Jessie is het totaal niet eens met Shelley en laat dat duidelijk merken

Jessie is het totaal niet eens met Shelley en laat dat duidelijk merken

Gerrit en Jessie lopen naar buiten om te roken. Ze beginnen te praten over de modellen voor hun videoclip. Onderweg komen ze Merel tegen, die hun gesprek heeft opgevangen. Ze vertelt dat de mannelijke bewoners  beter modellen uit Utopia 2 kunnen kiezen. Merel vindt dat Shelley een punt heeft over de modellen. Hoe bedoel je?, vraagt Jessie geïrriteerd. Dat je hier genoeg meiden hebt lopen, antwoordt Merel. Shelley moet gewoon sowieso haar bek houden, zegt Jessie geïrriteerd. Het is belachelijk dat zij bij elke droom betrokken wilt zijn, zegt hij geïrriteerd. Ben jij het met Jessie eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 46    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *