Jordie kan zijn ogen niet geloven wanneer hij een email ontvangt

Jordie kan zijn ogen niet geloven wanneer hij een email ontvangt

Jordie heeft enige tijd geleden de dansgroep Trinxx benaderd. Als Jessie achter de computer zit, valt zijn oog op een e-mail voor Jordie. Jessie roept hem er meteen bij en hij laat hem de e-mail lezen. Jordie kan zijn ogen niet geloven en hij slaat zijn handen voor zijn mond. Hij lijkt namelijk een positieve reactie te hebben gehad en daar is hij erg blij mee. Jordie vertelt dat de mannen onder andere bekend zijn van Mister Gay Belgium. Kan Jordie de dansgroep binnenkort in de mini samenleving verwelkomen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 54    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *