Jessie en Shelley raken in een verhitte discussie

Jessie en Shelley raken in een verhitte discussie

Shelley wil nog steeds heel graag dansen op het Love is Love evenement, maar bij Jessie schiet dat in het verkeerde keelgat. Gerrit en Jessie lopen naar buiten. Wat ben je ook een f*cking imbeciel, zegt Jessie boos. Shelley komt even later ook naar buiten en ziet de boze blik van Jessie. Hij kan haar wel over het hek schoppen. Waar de f*ck ben je mee bezig?,  vraagt Jessie. Praat je altijd zo tegen mij?, reageert Shelley boos. Volgens Jessie gaat de vrouwelijke bewoonster iedereen volledig voorbij in alles wat ze doet. Ze is volgens de mannelijke bewoner egoïstisch en ze betrekt niemand bij haar ideeën. Shelley vindt het egoïstisch dat Franny niet mag dansen in de videoclip van de twee mannelijke bewoners. Jessie vindt Shelley maar een gek kind.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 63    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *