De bewoners bespreken het Love is Love evenement tijdens de vergadering

De bewoners bespreken het Love is Love evenement tijdens de vergadering

Het is ochtend en de bewoners komen bij elkaar om te vergaderen. De vergadering begint met goed nieuws! Er zijn al duizend kaarten verkocht voor het evenement Love is Love evenement. De ideeën stromen binnen over het evenement. Er komt een grote roze kerk op het terrein en er komt een cocktailmachine die zelf cocktails voor je maakt. Naast het evenement is er nog heugelijk nieuws. Gerrit zit vandaag namelijk 15 maanden in Utopia 2. De bewoners klappen en juichen enthousiast voor hun mede bewoners. Gisteravond is Gerrit al verrast met een een speciale frikandellentaart. Wat is jouw favoriete moment van Gerrit?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *