Jessie heeft en leuk idee voor de videoclip

Jessie heeft en leuk idee voor de videoclip

Jessie en Gerrit zijn op zoek naar achtergronddanseressen voor hun videoclip. Jessie, Hiske en Mariska zitten in de Mongoolste tent. Jessie maakt een grap of Mariske niet in de clip wil dansen. Wil jij niet een sexy iets aantrekken? vraagt Jessie aan Mariska. Hiske reageert dolenthousiast en vraagt direct: Zou je dat doen Maris? Mariska reageert hier lachend op. Als zij dat willen, dan doe ik dat wel. Jessie en Hiske lachen zich dood en geven aan dat het hierbij vast staat. Dan moeten we dus een pakkie gaan bestellen, geeft Jessie aan. Hiske vindt het idee hilarisch en vindt dat het hoe dan ook vastgelegd moet worden. Ook als Mariska niet in de videoclip komt. Zal Mariska te zien zijn in de videoclip?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *