Alexandra zet het plan van een aantal bewoners in werking

Alexandra zet het plan van een aantal bewoners in werking

Hiske, Alexandra en Merel hebben vandaag het idee bedacht om Franny haar betrouwbaarheid te testen. Alexandra heeft de eerste stappen gezet om het plan uit te voeren. Franny maakte zich afgelopen avond klaar om naar bed te gaan totdat Alexandra haar onderbreekt. Ze wil namelijk iets opbiechten en verteld haar dat ze met een probleempje zit, omdat ze Jessie leuk vind. Met een verbaasde blik kijkt Franny Alexandra aan en vraagt of de vrouwelijke bewoonster het meent. Ja ik vind Jessie echt knap zegt Alexandra. En verteld daarna dat ze de mannelijke bewoner ook leuk vind, maar dat het niet eerlijk is tegenover Merel. Franny vraagt zich af waarom ze hem leuk vindt en of ze verliefd is. Alexandra geeft aan dat ze nog niet verliefd is, maar dat ze hem wel heel leuk vindt. Vol ongeloof vertelt Franny dat ze niet weet wat ze ermee moet en ze geeft aan dat Merel haar vriendin is. Alexandra doet haar uiterste best om Franny te overtuigen en het lijkt erop dat ze het gelooft. Zal Franny het doorvertellen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *