Alexandra praat met Franny over haar frustraties rondom de sportschool

Alexandra praat met Franny over haar frustraties rondom de sportschool

Alexandra praat met Franny over de sportschool. Het was gister middag niet helemaal zeker of Franny genoeg dansruimte zou hebben, omdat er extra apparatuur aanwezig was. Toen de attributen eenmaal geplaatst werden, bleef er genoeg dansruimte over voor Franny. Alexandra begreep van Jordie dat het Franny wel dwars zat toen Alexandra de indeling van de sportschool zelf ging maken. Ze vertelt aan Franny dat het geen aanval was, maar meer om te kijken wat men vond van de indeling. Franny dacht op dat moment dat ze moest kiezen tussen de extra apparatuur of haar dansruimte. Alexandra zegt tegen Franny dat als er iets is en als ze het ergens niet mee eens is, dat ze naar haar toe moet komen. Franny geeft aan dat Alexandra heel de dag bezig was en dat ze daarom niet naar haar toe is gekomen. Dat maakt niet uit. Ik maak voor iedereen tijd. Ook al ben ik daar in die sportschool nu een hele dag bezig. Kom gewoon naar mij toe, vertelt Alexandra. Franny zegt dat het uiteindelijk niet nodig was om iets over de indeling te zeggen, omdat er genoeg dansruimte overbleef. Alexandra reageert erop dat ze alsnog naar haar toe had moeten komen, omdat het haar wel dwars zat. Zal Franny haar mening niet meer onder stoelen of banken steken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *