Franny is teleurgesteld weggelopen bij de sportschool, ze lijkt niet blij met de weinige ruimte

Franny is teleurgesteld weggelopen bij de sportschool, ze lijkt niet blij met de weinige ruimte

Brandon en Alexandra zijn al een tijdje bezig met het inrichten van de sportschool. Het is de bedoeling dat er in de sportschool ook ruimte is voor Franny om te dansen maar ze lijkt zich nu toch een beetje zorgen te maken. Franny is daarom een rondje gaan lopen en Jordie spreekt haar wat later aan. Heel eerlijk gezegd denk ik dat het gaat snijden in je dansruimte zegt Jordie. Dat denk ik ook reageert Franny. Daarom ben ik maar even weggelopen voegt ze eraan toe. Alexandra vindt dat er een keuze gemaakt moet worden. We hadden gerekend op vier stuks apparatuur maar dat zijn er nu zeven geworden legt ze uit. Kiezen we voor Franny haar droom of kiezen we voor mijn droom? Brandon geeft aan dat hij eerst wil proberen of het gewoon allebei lukt. Zal er uiteindelijk voor iedereen plek zijn in de sportschool?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 45    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *