De sportschool in Utopia is af, niet iedereen is even blij

De sportschool in Utopia is af, niet iedereen is even blij

Na lang bouwen wordt vandaag de apparatuur voor de sportschool geleverd. Leveranciers Peter en Glynnis inspecteren het gebouw. Ziet er netjes uit zegt hij tevreden. Het wordt wel nog even spannend of het allemaal door de deur gaat passen voegt hij eraan toe. Brandon en Alexandra leiden hen eerst rond. Hier en daar krijgen ze een compliment van de twee bezoekers. Trots vertelt Brandon over het hele bouwproces. Alexandra werpt alvast een blik op de apparatuur en ze raakt helemaal enthousiast. Ze hebben gewoon echt het nieuwste van het nieuwste voor ons meegenomen, Bran roept ze vrolijk uit. De eerste apparaten passen gelukkig door de deur. Hiske en Merel zijn wat minder blij met alle attributen. Met al die grote apparatuur is er toch nooit genoeg plek voor Franny om te gaan dansen vraagt Hiske verontwaardigd. Ik hoop dat die sportschool toch echt nog wat gaat opleveren hoor benadrukt ze. Binnen wordt er door gesjouwd. Jordie, Dylan en Brandon overleggen welk apparaat waar komt te staan. Dit is toch vet?! zegt Jordie blij. Zal er nog genoeg ruimte voor Franny overblijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *