Gerrit en Jessie nemen hun nieuwe nummer op

Gerrit en Jessie nemen hun nieuwe nummer op

Gerrit en Jessie staan voor de poort te wachten. Even later komt Remco met twee andere mannen Utopia 2 binnen. Vandaag gaan Gerrit en Jessie namelijk hun nieuwe nummer inzingen. Na de hartelijke begroeting, lopen de mannen naar de caravan om de microfoon en de andere apparatuur op te bouwen. Remco is niet met lege handen gekomen. Hij haalt een banner tevoorschijn voor de releaseparty van Gerrit en Jessie. Gerrit en Jessie zijn dolenthousiast als ze het mooie affiche zien. Merel die ondertussen ook de caravan binnen is gekomen, neemt de poster mee en ze hangt deze op in de silo. Jessie en Gerrit praten ondertussen met Remko over de clip die ze in Utopia 2 op willen nemen. Jessie en Gerrit maken zich zorgen of de clip wel mooi genoeg wordt als ze deze op het terrein opnemen. Remco lijkt deze zorgen niet te delen. Hij vindt het juist een uitermate geschikte plek voor een clipshoot. Je leeft in het hier en nu benadrukt hij. De mannen bouwen daarna de caravan verder om tot een opnamestudio en even later vertrekken ze met Gerrit voor een ronde over het terrein om te zoeken naar geschikte plekken voor de clipshoot. Ondertussen is Jessie al druk bezig met het inzingen van zijn tekst. Hoe zal het nummer uiteindelijk klinken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *