Hiske bewondert Christel en dat zorgt voor de nodige emoties

Hiske bewondert Christel en dat zorgt voor de nodige emoties

Christel heeft er behoorlijk veel moeite mee met dat sommige mede bewoners haar onbetrouwbaar hebben genoemd. Hiske kan zich daar niet in vinden en laat weten dat ze juist bewondering voor Christel heeft omdat ze altijd het goede in iemand ziet en mensen altijd een tweede kans geeft. Daar mag je supertrots op zijn en dat moet je nooit verliezen. Het is niet erg dat het je pijn doet voegt ze eraan toe. Christel begint daarna te huilen omdat ze niet precies weet waarom dat haar zo raakt. Ik vind het gewoon heel lastig om me soms helemaal niet op mijn gemak of thuis te voelen bij mensen legt ze uit. Christel heeft niet het idee dat ze gewaardeerd wordt door mensen. Terwijl ze naar haar eigen mening wel tijd heeft gestoken in anderen. Ik heb het, het liefst fijn met iedereen eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *