Wilco en Vanessa zijn een stelletje

Wilco en Vanessa zijn een stelletje

Groot nieuws in liefdesland buiten Utopia, oud bewoners Wilco en Vanessa blijken namelijk een stelletje te zijn. Zo gaan we van relatiebreuk van Ruud en Billy naar wat leuker nieuws. Nou ja voor Colinda is dat natuurlijk wat minder. Wilco is zojuist bij de poort geweest en heeft een briefje afgeleverd met een minder leuke mededeling…

Hij stond te roepen bij de poort en dat hoorde Stefanie, zij haalde snel Colinda erbij. Maar ook de rest komt er snel bij staan en Wilco zegt dat ze Colinda dadelijk maar op moeten vangen. Colinda leest vervolgens het briefje en zegt dat ze het al wel wist. Ik heb het vanaf het begin af aan al gezegd zegt ze tegen LauraB. Vanessa kan vanaf het begin af aan al niet met haar poten van andermans mannen afblijven daar staat ze om bekend! Soort zoekt soort… LauraB biedt haar wat drinken aan en als ze naar de loods loopt zegt ze sjonge jonge jonge. Colinda gaat alvast richting rookbankje en vindt Wilco echt een lomperd. Dat ze maar lekker gelukkig worden zegt Colinda als LauraB weer terug komt. Je hebt het al vanaf dag één gezegd. Ja antwoordt Colinda en hij trapt er nog in ook, hoe onsmakelijk. Maar ja, hoe zwak is hij zeg. Bah bah hij breekt keer op keer zijn beloftes. Om zulke mensen laat ik geen traan, never en nooit! Dat verdienen ze niet! Bjorn staat erbij en vindt het ook raar. Alles is beperkgelijk hier aldus Colinda. Jij voelde het al he toen je er stond vraagt LauraB. Ik wist het al antwoordt Colinda ik had het al in de kaarten gezien. Vanaf vandaag zijn Colinda en Wilco dus niet meer. Het is voortaan Vanessa en Wilco.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 45    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. harry at 18:33

  ik wens ze alle geluk van de wereld , passen prima bij elkaar! kids ook tevreden prima zo. {wilco heeft nooit vertelt dat hij op colinda was} allebei mensen die wil werken .

 2. joyce madarie zweers at 16:28

  oh colinda moet je dat uit de kaarten lezen , dat had je al moeten voelen , colega .voor dat je er al aan begon , wist het gelijk al , heb het ook steeds geroepen , dat het niks wordt toen je patrick aan de kant schooft , vanessa past beter bij wilco , jij en patrick passen beter bij elkaar , zo gauw je eruit gaat , zoek hem op en ga leven . je heb veel fouten gemaakt ook als medium . sorry meissie is niet anders .

 3. Anna at 15:59

  Ja, ja, nou wat moet je daar nu van zeggen en vinden.
  Als mensen 24 uur bij elkaar leven gebeuren de dingen die gebeurd zijn en als ze los gelaten worden komt de realiteit van de dag weer kijken.
  Maar hoe lang zal deze relatie duren?
  Moeilijk om hier je oordeel over te vellen.

 4. Ron de Weijze at 15:37

  Patrick wil Colinda
  Colinda wil Wilco
  Wilco wil Vanessa
  Vanessa wil Mark
  Mark wil Gina.

  Kees van Kooten: “waar twee koeien de koppen tegen elkaar schuren, daar heeft er maar een jeuk”.

  • adriana46 at 02:46

   Inderdaad Ron, wat een soap!
   En wat een wijze uitspraak.
   (binnenkort geef ik antwoord, had en heb het nog vreselijk druk, maar ben het niet vergeten)

  • Ron de Weijze at 15:53

   Het gaat wel die kant op dailymotion.com/video/x2z88yf_gina-is-fokking-nat-25-juli-2015_lifestyle?start=00

 5. Hortence at 15:36

  Vanessa past beter bij Wilco.Colinda moet haar mond houden.Wilco zei tegen jouw dat hij niet verlieft op je is en niet gaat worden Jij ging toch met hem naar bed.Wilco heeft ook niet gezegd dat hij buiten op jouw zou wachten .Vanessa heeft niemands man afgepakt.Colinda ging met Wilco om Patrick terug te pakken.Omdat Patrick haar als vuil behandelde .Ze liegt dat ze het in haar kaarten heeft gezien .Waarom niet gelijk zeggen ,Wilco ik weet wat jij komt doen,ga maar ik weet het allang.

 6. Toet at 15:20

  Nou zak me broek af.Wilco pakt Colinda eerst van man zonder haar en tanden af.En nu pakt Vanessa Wilco de tuinkabouter af van Colinda.Nou als jij het nog snap.Dit is een complete horreur.Ik doe vannacht geen oog dicht.Utopia het land van de ( laat ik het maar niet zeggen)

  • adriana46 at 02:55

   Ach Toet, je ziet het 03:41 ….. het werd ook mijn nachtmerrie! (gewoon druk, filmpjes uploaden (YouTube) van het concert van Isabella in Loenen a.d. Vecht, was super! Maar dit gebeuren binnen Utopia, daar viel ook mijn oog op, zeker dankzij de site hierzo. Toet jij zei Utopia, het land van de …. ach laten wij het netjes benoemen, zoals ook Talpa het brengt…: geen regels, geen wetten.

   Tja en fatsoensnormen, vallen daar dan ook weer onder denk ik…? 😉
   Ik ga proberen te slapen, dadelijk krijg ik een nachtmerrie dat ik daar in de loods woon 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *