Familiebezoek voor Stefanie

Familiebezoek voor Stefanie

Zoals we vanmorgen ook al schreven zal Stefanie familiebezoek krijgen en deze heeft ze zojuist gehad. Kort bezoek om haar een steun te bieden, alles op een rijtje te zetten en er hopelijk meer kracht uit te halen zodat ze haar plekje kan vinden in Utopia.

Zodra de auto van de familie het terrein op komt sprint Stefanie richting de auto en trekt de deur open. Ze knuffelt haar vriend en zegt dat hij haar ook gemist heeft. Ik zie er niet uit man zegt Stefanie. Volgens het gezelschap maakt dat niets uit en na nog meer geknuffel gaat het stel richting de loods. Stefanie is blij dat iedereen er weer is. Na een voorstel ronde met de andere bewoners  is het tijd om even bij te kletsen. De vriend van Stefanie bekend dat hij haar in het begin niet volgde via de streams, hij vond het moeilijk om te zien. Ook wordt de verstandhouding met Bas besproken. En vindt hij dat Stefanie iets met tatoeëren moet gaan doen, in het weekend kan ze het koken doen. Ook de rest van haar familie vinden dat ze gewoon moet blijven. Ze willen haar voorlopig nog niet thuis hebben. Na heel wat motiverende woorden is het uiteindelijk weer tijd om afscheid te nemen. De familie maakt de relatiebreuk van Colinda en Wilco ook nog mee en vinden dat ze beter verdient. Na een groepsfoto, geknuffel en geen traantjes moet het bezoek weer gaan. Hou vol meisje zegt de vriend van Stefanie, Ivan zorgt goed voor je! Zou Stefanie genoeg kracht gehaald hebben uit het weerzien van het thuisfront?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *