Naomi en Colinda laten zich 12 uur opsluiten

Naomi en Colinda laten zich 12 uur opsluiten

Colinda vertelt dat ze een mail gehad heeft van een hulporganisatie een mail gehad heeft. Deze hulporganisatie zet zich in om gedwongen prostitutie tegen te gaan. In Azië worden deze vrouwen namelijk opgesloten en deze hulporganisatie Free a Girl wil daar iets tegen doen.

Morgen komt er iemand langs en de vraag is of 2 bewoners zich 12 uur lang op willen laten sluiten. Het hokje is 2×1 m en diegene die erin zit mag alleen een kommetje witte rijst en water nuttigen.  Het doel is 2500 euro op te halen per bewoner en mensen kunnen dan woensdag het terrein op om dat te bekijken en eventueel geld achter te laten. Verschillende bekende Nederlanders doen eraan mee. Yolanthe Sneijder-Cabau deed er ook aan mee merkt Naomi op. Ja zegt Colinda en vraagt of Naomi mee wil doen. Naomi antwoordt dat ze het wel een heel mooi iets is en er graag aan mee wil doen. Woensdag om 10:30 gaan we er dan in aldus Colinda. De hokjes moeten zelf gebouwd worden en moeten in de gaten gehouden worden door 2 andere bewoners. Gabriëlle wil dat graag doen, zij liet het mailtje eerder lezen aan Colinda en Bjorn. Colinda zegt dat ze het vanavond ook nog in het centraal zal melden en Naomi hoopt dat ze veel geld op kunnen halen. Morgen komt er iemand van deze organisatie langs om alles eens door te spreken. Mooi initiatief van deze dames toch?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Fragile at 01:04

  Het kan toch allebei?
  Lang heeeeeeel lang opsluiten, en het daarmee bespaarde geld ook gebruiken,
  Door de gaten heen kun je ook lebberen 🙂

 2. Marja at 18:18

  Volkomen gelijk Anja. Dan komt het geld van hun zelf , nu moeten mensen van buiten weer doneren. En 12 uur is niet zo lang, makkelijk te doen

  • Wil at 18:42

   Precies, alleen gio en naomi krijgen het moeilijk om 12u lang niet kunnen lebberen, zelfs nu bij de koeien zijn ze er voor gaan zitten, gatver, niet normaal, kotsmisselijk als je er naar kijkt, dus snel naar een andere camera.

 3. Anja at 16:22

  Mooi iniatief, maar heeft het zin om je op te sluiten 12u lang, er is toch een andere manier om geld binnen te halen?

  Je zou kunnen denken…….geen alcohol meer kopen, dan hebben ze een groot kapitaal bij elkaar

  • Willy at 19:22

   Mooie praatjes die colinda heeft over DE opsluiting, ze weet het op een vage manier te brengen en hopen p.p 2500 euro op te halen, hoe kan je zo praten ( de meisjes) hoe afschuwelijk ook, krijgen water en rijst, Colinda moppert als ze niet lux kan eten, shag ipv sigaretten ,kleding kopen ,en drank niet te vergeten. En nu een heel verhaal houden ????????? Utopia bewoners zouden met zn allen eens te raden moeten gaan waar hun op kunnen bezuinigen en het geld wat over is dat aan het goede doel geven. Laat eerst maar eens zien wat de persoonlijke inbreng is, voordat je het aan de buitenwereld vraagt. Want als er ergens lux geleefd word is het in utopia!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *