Hoe voelt Colinda zich nu?

Hoe voelt Colinda zich nu?

Nadat Wilco het nieuws gebracht heeft dat hij voortaan een relatie met Vanessa heeft en daarom de relatie met Colinda beëindigt gaat Gabriëlle het gesprek met Colinda aan. Hoe voelt ze zich nu?

De twee gaan even samen zitten en Gabriëlle vraagt of ze verdrietig is. Colinda schudt haar hoofd en Gabriëlle vraagt door. Wat vond je van deze actie in combinatie met het bericht?. Colinda antwoordt dat ze het eerlijker had gevonden als Wilco daar aan het hek had gestaan en mij het gewoon had gezegd. Niet dat ik daar sta en dat hij nog kusjes door de lucht geeft. Ik heb dit aan zien komen, heb het zelfs voorspeld. Hij moet gewoon doen wat zijn hart ingeeft. Kijk, als hij hier al verliefd was op Vanes en hij heeft dan buiten naar haar uitgesproken. Wie ben ik dan om dat hem te misgunnen? Maar doet het je dan niks vraagt Gabriëlle zichzelf af. Colinda zegt dat het haar wel iets doet, zo snapt ze het niet waarom Wilco in zijn afscheidsbrief heeft geschreven dat hij op haar zou wachten. En dat hij niet voor niks wil wachten. Snap ik antwoordt Gabriëlle, die combinatie klopt gewoon niet. Maar volgens Colinda kloppen er wel meer dingen niet aan Wilco. Hij zei dat hij tot 2016 zou blijven. Hij zei ook dat hij niet aan de hekken zou gaan hangen en hij hangt er toch.Ze vindt deze actie vals en ik heb er geen woorden voor…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Ann at 12:53

  Carma komt hier snel. Dat heeft die colinda zelf verdient.. Zij heeft patrick zo behandelt. En letop hier krijg de boekhouder ook mee te maken

 2. Fragile at 00:52

  Ik ook niet Adriana,
  En waar blijft het zwaar verdiende excuus voor Mark?
  Ze wist toch 100 procent zeker dat hij homo was?
  Ik hoor het haar nog bespreken met Laura

 3. adriana46 at 18:01

  Heftig, ik had wel van de week een foto op Facebook voorbij zien komen van Wilco met Vanessa op de kermis in ? ik dacht Venray, maar daar zoek je verder niets achter. De ontmoetingen tussen ex-Utopianen… Maar dit had ik dus nooit verwacht. Mark zet Vanessa aan de kant voor Gina. Wilco gaat inderdaad de poort uit en laat Colinda min of meer denken dat hij er na haar Utopia avontuur zal zijn….. tja zoals onze Isabella altijd al zei “niet is wat het lijkt”…….

  Een ding is zeker, dit gebeurt buiten de Utopia poort, dus géén invloed/opdracht van de zenderkamer 🙂

  (ahum, Colinda die het voorspeld zou hebben….. Ik geloof dat absoluut niet!).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *