Wilco geeft uitleg over zijn relatiebreuk met Colinda

Wilco geeft uitleg over zijn relatiebreuk met Colinda

Zojuist hebben we al een verslag gemaakt over Colinda hoe zij zich voelt na de relatiebreuk met Wilco en nu laat de ex bewoner ook een uitleg achter op zijn Facebook. Hij geeft uitleg over de gehele situatie zoals deze gelopen is. Ze hadden blijkbaar al langer gevoelens voor elkaar maar dit in bijzijn van alle camera’s niet uitgesproken. Dat is nu in de buitenwereld wel gebeurd en ze zijn simpelweg dus gewoon verliefd op elkaar geworden waardoor hij het uitgemaakt heeft met Colinda. Vanessa en Wilco, veel geluk samen!

Goedemiddag allemaal, ik begrijp dat heel veel mensen niet snappen hoe alles gelopen is dus vandaar deze uitleg.
Afgelopen periode zijn Vanessa Heymans en ik verliefd geworden op elkaar. Na het Utopia avontuur konden we elkaar vertellen wat we van elkaar vonden…..zonder cameras of microfoons kwamen we erachter dat we elkaar al die tijd al leuk vonden en ons best hebben gedaan om dat niet bij elkaar kenbaar te maken. Nu we wat verder zijn is het onmogelijk om zoiets verborgen te houden…..facebook en andere media rolde de foto’s voorbij waar we samen op te zien waren. Na goed overleg heb ik besloten om colinda zo snel mogelijk op de hoogte te stellen. Dit kon niet anders dan zoals vanmorgen is gebeurd. Haar postmoment zal nog twee weken duren en dat vond ik te lang. Het risico dat colinda het zal horen werd te groot en wilde toch dat ze dit een stukje persoonlijker te horen zal krijgen. Mijn excuus dat ik hiervoor geen andere oplossing zag. Ik hoop dat jullie dit alles kunnen begrijpen maar voor mij is er maar 1 ding echt belangrijk en dat is de liefde die ik deel met Vanessa. En yep……..ik heb toch de hoofdprijs van Utopia nu:-)

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 187    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Sonja Hiemstra at 17:47

  Wilco heeft de hoofdprijs, laat me niet lachen, na Utopia gillen de hormonen en Vanessa heeft dat best wel in de smiezen, makkelijk zat om Collinda een hak te zetten. Verliefd verwarren met ….heid, ik ben benieuwd hoe lang dat aanblijft.

 2. carlijn at 06:48

  op elk potje past een deksel.
  wilco houd van zich zelf en heeft er nooit een geheim van gemaakt dat collinda niets voor hem was.
  maar dat hij wilde dat pat en col uit elkaar gingen.dus zijn spel is gelukt op naar de volgende slacht offer vannessa.

 3. anneke g at 22:37

  Weet iemand hoe de verhouding was in utopia konden ze toen goed met elkaar over weg, ik kan me niks van herinneren (wie o wie weet dat nog)

  • David Brigham at 09:52

   Nee, volgens mij negeerden ze elkaar min of meer. Dus Wilco’s verhaaltje dat er al wat speelde dient IMHO slechts als slechte smoes (ongeveer zo: “ik was al met Vanessa dus ik bedrieg Collinda niet echt”). Typisch staaltje Wilco manipulatie. Vanessa geeft aan dat de vonk pas oversloeg op haar verjaardag (dus toen ze beiden buiten waren), wat me eerlijker lijkt.
   Opvallend trouwens hoe al die FB-fanpaginas worden gecensureerd, niet te geloven. Alleen klappen is toegestaan, of het nu de pagina van Vanessa is of die van Nicole of.. Eng sektarisch gewoon. Die van Chris was de uitzondering, maar die is helaas recent opgeheven (onder druk van Talpa??).

 4. Mikey at 18:08

  hoe “knap” van Vanflessa dat zij plots over de liefde van Mark heen is….ze zal denken maakt niet uit wie het is als ik mijn nymfomane gedrag maar kan stillen. Vies mens.Wilco, ik had je hoger in geschat dan zo’n lellebel…bah!

 5. Hortence at 17:59

  Wilco ,eind goed al goed.Ga er voor hoor.Je hoeft niets wat uit te leggen hoor.Dus zo te zien wat je blij met die Gina.Vas vrij ,dus weg uit Utopia.Kijk je uit voor die Laura.Die mark tegen jouw opzette .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *