Naomi boos en verdrietig

Naomi boos en verdrietig

Naomi is vandaag niet zo blij, ze had namelijk een HNA-awareness-dag ingevoerd maar daar komt weinig van terecht. De bewoners lijken het te zijn vergeten en dat maakt Naomi boos maar ook verdrietig.

Want Naomi wilde aandacht vragen voor de spierziekte waar zij ook last van heeft maar ook in het daglicht voor anderen te zetten. Deze dag was ingeroosterd waarin iedereen de dagelijkse klusjes en taken moesten uitvoeren met een handicap. Door een stroomapparaat of een aanpassing aan het lichaam door bijvoorbeeld één arm niet te gebruiken. Echter lijkt dat niet te gaan gebeuren dus laat Naomi het luchtalarm afgaan. Ze wil de groep bijeen hebben om te vragen waarom nog niemand haar aan het helpen is met de voorbereidingen en waarom de hele agenda vol staat met andere dingen. Ze is erg teleurgesteld in de groep en laat dit duidelijk merken. Gina dacht dat ze gewoon haar dagelijkse dingen ernaast zou kunnen doen, maar Naomi vindt het respectloos. Naomi klaagt nog wat verder, maar Mark laat haar niet uitpraten. Hij vindt dat niet de hele groep daar verantwoordelijk voor is. Ik heb nog helemaal niets gezien, je had het allang klaar moeten hebben. Wat had je allemaal in de planning dan? vraagt Mark. Na deze opmerkingen verschijnen de eerste tranen op het gezicht van Naomi. Ook Nicole zegt dat ze het eens gehoord heeft, maar dat ze er daarna nooit meer iets van vernomen heeft. Normaal wordt het een dag van tevoren nog gemeld, maar dat heeft Naomi dit keer niet gedaan. Naomi verdedigt zichzelf en antwoordt dat ze het er genoeg over heeft gehad. Het staat in de agenda en het staat op het bord. Gabriëlle oppert om alsnog iets te doen voor de HNA awareness dag maar dat heeft volgens Naomi geen zin meer. Uiteindelijk wordt deze dag maar verplaatst naar 27 augustus. Hopelijk vergeten de bewoners het dan niet!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Marja at 11:00

    Naomi heeft nog nooit iets echt georganiseerd. Ze heeft altijd de hulp van anderen nodig en weet met pruilen en janken haar zin door te drijven. Maar bij feesten heeft ze geen hulp nodig

  2. Anja at 10:34

    Dat heeft ze toch weleens georganiseerd? En nu weer, ze weet in utopia moet je alles herhalen en er bovenop zitten,
    Dat gebruiken van een handicap door bv een sling te dragen, onzin, het zijn toch geen kleine kinderen?
    Janken helpt ook niet, een beetje mede schuldig Naomi,en volwassen wordem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *