Cees spreekt met Rolf

Cees spreekt met Rolf

Vanmorgen schreven we er al over, Cees voelt zich lichtelijk gepasseerd omdat Rolf tijdens de eliminaties alleen maar negatieve punten over Cees had. In het cordwood spreken de twee over dat moment.

Cees vertelt aan Rolf dat de eliminatie van gisteren hem niet zo bevalt, jij hebt mij kwalijk genomen dat ik negatieve dingen benadruk en nauwelijks complimenten geef. Daarom ben ik verrast dat jij hetzelfde deed tijdens de speech. Alleen mijn negatieve dingen werden genoemd en niet de positieve dingen. Ik baal hier wel van want zo komen er alleen maar negatieve verhalen over hem de wereld in. Terwijl ik alle goede bedoelingen heb. Rolf besluit zijn excuses aan te bieden, hij snapt de goede bedoelingen van Cees ook wel. Je hebt gelijk want het is je goed recht. Dat misverstand is dus de wereld uit, tijd om het te hebben over de toekomst van Utopia. Cees wil ondanks dat hij genomineerd is verder gaan met hoe hij altijd doet. Rolf verklaard hem voor gek dat hij de troep van iedereen opruimt. Maar van de andere kant is het ook een aanwinst voor de groep… We zullen Cees dus voorlopig nog veel kritiek zien geven aan de rest.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. maria at 14:01

  pfff en weer zeuren cees. Hoeveel veren wil je nog in je kont hebben.Rolf heeft toch gezegd dat de boodschap duidelijk over moest komen.(ik persoonlijk vond het nog wel gaan) Maar wat zei cees na het gesprek?….Ik ga toch lekker door ..de stemmingen zijn achter de rug dus ik kan sowieso 2 maanden door gaan met……….ja vul maar in. Dus niets geleerd . maar ja iets aan nemen van anderen is moeilijk voor cees.

  • joze at 15:36

   Wat verwacht jij dan Maria?
   Dat Cees nu ook niets meer doet, dan alleen roken, zuipen, lui zijn, niets opruimen enzo,
   net als de meesten daar?
   Die luisteren trouwens ook naar niemand, dus waarom zou Cees dat wel doen!
   Oke, hij zou het iets anders kunnen zeggen, maar dat maakt voor de rest niets uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *