Utopia nieuwtjes 18 augustus

Utopia nieuwtjes 18 augustus

Het Utopia nieuws van 18 augustus vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Mark was vanmorgen gelukkige van post, na de relatiebreuk tussen hem en Gina is daar natuurlijk reactie op. De moeder van Mark neemt het op voor Gina, hij had het gewoon moeten vertellen. Verder heeft hij ook bericht van Vanessa gehad waar hij een beetje van slag was. Ze had ook een mooie foto gestuurd…  Ook heeft hij vernomen dat het in de buitenwereld het er heftig aan toe gaat. Veel negatieve reacties van streamers.
 • Ook Nicole krijgt het te horen, volgens Mark zijn de leuke streamers afgehaakt en Nicole voegt er aan toe dat het eigenlijk net als voetbal is. De hooligans blijven dan over…
 • Vanmiddag rond 17:00 uur komt er iemand praten over alcoholgebruik. De laatste tijd is het gebruik van alcoholische dranken een hot item. Er moet volgens sommigen dan ook echt wat gebeuren. Zo wil Bas bijvoorbeeld om het allemaal nog duidelijker te maken een bericht in de Telegraaf. Hier schreven we al eerder over.
 • De vis die in Utopia aan het logeren was Blub is weer opgehaald door de eigenaar na een leuke vakantie.
 • Fitz de bokstrainer is weer in Utopia, dit keer traint hij met meerdere bewoners en niet alleen met Bas.
 • Naomi lijkt vandaag niet lekker in haar vel te zitten. Geen wonder nadat haar spieren dag niet door ging. Momenteel zit ze stilletjes een krant te lezen.

Indien nodig vullen we dit bericht nog aan, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Anja at 14:29

  Idd hoe durgt ze het te eggen, het ijn wel de kijkers waar ze het van moeten hebben. Trouwens ze itten vrijwillig in utopia en de consequenties moet je aanvaarden.
  Net het fimpje van Naomi gezien, ze kan niet met kritiek omgaan dat blijkt maar weer, en gelijk dat gejank!!!!!
  Ze had het beter moeten voorbereiden,eigen schuld.
  Ze kan niks elf, heeft altijd hulp nodig

 2. MariaBora at 13:31

  Nicole wil ook weer eens wat zeggen nl. de echte hooligans blijven over, nou die zitten dan voor 80% in Utopia, sommige zijn nog erger dan hooligans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *