Vervelend bericht voor Gina

Vervelend bericht voor Gina

Bjorn is naar de brievenbus geweest en vond daar een enveloppe gericht aan Gina. Mompelend loopt hij terug en zegt dat is vaak niet goed. In de keuken loopt hij naar Gina en overhandigd haar de brief. Gina kijkt verbaasd en opent de brief, ze leest de boodschap en begint te huilen. Is het slecht vraagt Bjorn terwijl hij haar omhelst. Gina snikt dat een broer van haar moeder overleden is. Plotseling want hij was niet ziek. Gina wordt gecondoleerd door de andere bewoners en Gina vertelt dat ze een goede band had met deze man. Als Cees vraagt hoe oud diegene was antwoordt Gina toch met een lach dat ze het niet weet ongeveer jou leeftijd. Ik weet alleen de leeftijden van mijn vader en moeder! En ik had me nog zo voorgenomen niet te huilen godverdomme! Wat een k*t weken… Ook merkt Gina op dat het bericht laat is en daar sluit Naomi zich ook bij aan. Gina besluit maar even richting de zenderkamer te gaan en Gabriëlle vind dat ook wel een goed idee. Gabriëlle licht ondertussen Mark in en vertelt wat er gebeurd is. Ze is geschrokken maar verder wel oke. Ohh antwoordt Mark, dan ga ik even naar haar toe…. Sterkte Gina!

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *