Heeft Stefanie geweld gebruikt tegen Bas?

Heeft Stefanie geweld gebruikt tegen Bas?

Cees en Mark hebben zojuist een mysterieus gesprek gehad in het kantoor. Het ging over Stefanie, ze zou namelijk geweld gebruikt hebben tegenover Bas.

Als Cees het kantoor in komt lijkt hij te rommelen met zijn microfoon om het gesprek moeilijk verstaanbaar te maken. Echter is het zoals in onderstaande video te zien is goed te horen. Cees vroeg waar Stefanie was. Mark antwoordt dat ze bij de koeien zijn. Cees begint te vertellen dat Bas een melding gedaan heeft van het schoppen en trappen. Welke trappen vraagt Mark verbaasd. Heb je dat niet gezien? Gaat Cees verder en Mark antwoord nee. Stef die trapte hem (Bas) een keer of 3 verschrikkelijk in zijn rug gisterenavond. Ohh zegt Mark toen hij voor haar zat. Ja zegt Cees en Mark vraagt of hij toen al weg was. Nee antwoordt Cees, iedereen zat er bij. Drie keer, keihard! Dat heb ik niet gezien antwoordt Mark, toen zat ik bij de laptop. En Cees vertelt verder, Gabriëlle zei al als ze dat bij mij had geflikt had ik haar in elkaar getrapt. Ze trapte hem echt kei hard in zijn rug! En Cees doet het even voor hoe het precies ging. Bas deed niets terug, gelukkig. Dus hij heeft daar melding van gemaakt. Ja antwoordt Mark, dat mag niet. Nee natuurlijk niet zegt Cees, maar die meid is gek joh. En daarna begint Cees erover dat hij zo’n spijt heeft dat hij niet vol op Stefanie heeft gestemd. Volgens Cees hoort Stefanie niet in Utopia maar heeft professionele hulp nodig. Ook is het geen opvanghuis omdat het gevaarlijk zou zijn voor haar buiten de poort. Gevaarlijk vraagt Mark verbaasd. Ja gaat Cees verder, omdat ze bedreigd wordt door haar ex of zo. Als zij de volgende niet is vreet ik mijn schoen op. Dit kan toch niet! Cees klaagt nog even door en haalt de ruzie van gisteren tussen Gabriëlle en Stefanie nog even aan en alles wat ze nog niet meer goed zou doen. Fysiek geweld is niet toegestaan in Utopia, dus we zijn dan ook benieuwd hoe dat precies af gaat lopen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. Toet at 15:12

  Ze doen net als of er niet veel gebeurd is.Talpa ga je schamen.Gooi die viespeuk er uit anders ben je niet geloofwaardig.Een oproep geen boodschappen meer versturen niet meer reageren.

  • Hyl at 09:40

   Fysiek geweld mag niet, dan is het exit, blijkt dus niet zo te zijn, vrijbrief voor de volgende halve zool, net als iemand dood verklaren enz, vind ik nog erger dan fysiek geweld, dit mag schijnbaar ook,
   Heb het idee dat talpa of wie dan ook het een zorg zal zijn, kijkcijfers trekken?? Ik denk dat je het tegenovergestelde bereikt,

 2. MariaBora at 19:35

  Bas moet aangifte doen bij de politie, Stefanie moet er gelijk uit en een flinke boete die gek.
  Dat is nou een echte hooligan Nicole, en die zit in Utopia.

 3. Tineke at 19:34

  Zoals Cees zegt het is geen opvanghuis, dat mens is totaal ontspoort janken dat kan ze , weg met die meid regie moet daarin in grijpen, goed voor kijkcijfers dankje de Koekkoek . Jammer wanneer je wanneer je er bent zelf niet mag op treden tegen zo n door gedraaide vrouw of man Ivan bedoel ik dan, trouwens dat is me ook de eer te na.

  Dus eruit met die lui geen agressie in utopia en dan ook nog tegen Bas zo n goedaardige jongeman,

 4. joze at 18:17

  Vorig jaar was er de regel dat, wanneer een bewoner fysiek geweld zou gebruiken dat die eruit gegooid zou worden. Is toen bijna bij die Ruud gebeurt!
  Maar nu mag alles van de regie, vooral Ivan en Stefanie want dat is goed voor de kijkcijfers, denken ze bij
  SBS6 en Talpa!

 5. anneke at 17:50

  Ze moeten maar weer straf geven als iets niet kan , de enigste straf wat ooit gegeven is was Ivan er waren daarna nog meer mensen die straf hadden moeten hebben ,toch maar weer invoeren of anders als het heel erg is zoals je dit verhaal lees er uit sturen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *