Video van het trapincident tussen Stefanie en Bas

Video van het trapincident tussen Stefanie en Bas

Gisteren schreven we er al over, Stefanie zou Bas flink in zijn rug getrapt hebben. En vandaag hebben we daar gelukkig een filmpje over kunnen bemachtigen. Het is niet super goed te zien, maar het is in ieder geval bewijs dat Cees het verhaaltje niet verzonnen heeft. De groep zat bij elkaar, gezellig. Bas en Stefanie zitten vlak bij elkaar en lijken elkaar een beetje te plagen. Stefanie geeft vervolgens een “mep” gevolgd door wat trappen als reactie op Bas die door gaat met plagen. Vervolgens vind de groep het fysiek geweld en Naomi spreekt Stefanie erop aan dat ze het niet zo hard moet doen. Bekijk hieronder de beelden nog maar eens terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Anna at 08:28

  Het lichaam van Bas is het bewijs en kan hij zelf geen aangifte doen? Misschien zijn er blauwe plekken te zien. En, inderdaad er gebeurd vaker iets wat niet door de beugel kan.
  Cees heeft gelijk dat hij er iets van zegt, ik ben ook geen fan van Stef zoals ik al eerder schreef.
  En dat mensen er om lachen, ja als er een gaat lachen gaan er meer lachen.

 2. joze at 11:30

  Volgens Talpa is er geen fysiek geweld gebruikt door Stefanie,
  ze waren gewoon wat aan het dollen!
  Die doorgedraaide muts blijft dus gewoon.
  Vorig jaar beschermde Talpa Ruud ook al, nu Stefanie en Ivan!

 3. gea at 11:15

  Cees zal wel weer overdreven hebben wat betreft het trappen. Je kunt het op deze beelden niet goed zien, maar zolang ze er om kunnen lachen zal het wel meevallen. Cees heeft nu eenmaal niks met Stef dus weer even klagen bij Mark kwam hem wel weer even goed uit. Stef is ook niet mijn favoriet maar zeg nou zelf….er gebeuren wel ergere dingen kijk naar Ivan wordt ook niets tegen gezegd dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *