Post voor Naomi

Post voor Naomi

Inmiddels is er weer een nacht voorbij en de dag is weer begonnen in Utopia. Zelfs Bjorn zou voordat hij ging slapen gezegd hebben dat Utopia door zal gaan in 2016. We zijn benieuwd in hoeverre hij gelijk heeft. Verder heeft Naomi de koeien handmatig moeten melken omdat de melkmachine waarschijnlijk kapot is. Gelukkig kreeg ze hulp van Stefanie.

Niet veel later als de meeste bewoners wakker zijn is Benjamin naar de brievenbus geweest. Daar vond hij post, dit keer is Naomi de gelukkige! En het is weer aardig veel, er zit zelfs een flinke doos bij met daarin een mooie ballon. Ook zijn er vele leuke foto’s toegestuurd waar Naomi zichtbaar blij van wordt als ze deze bekijkt. Zo ook een foto van Gio met Gaby. En uiteraard ook een brief van Gio, hij stond immers bij het hek en vertelde dat hij zijn post ging afgeven. In de brief staat onder andere dat er enige ophef was omdat hij geen kus gaf aan Naomi. Dat had hij best willen doen maar was bang dat ze zouden vallen. Verder is haar post positief te noemen, we horen regelmatig gelach dus niks negatiefs te melden. Een mooi begin van de dag dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Hyl at 19:33

    Bang dat ze zouden vallen ?
    Hij wilde dat gewoon niet, En dat snap ik goed.
    Gio doet lekker zn ding en geniet van het leven,
    Naomi wist waar ze aan toe was ,dus niet denken en doen en over gio praten alsof jullie verkering hebben, of is nou echt zo naief??????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *