Gio aan het hek voor Naomi

Gio aan het hek voor Naomi

Gisteren waren oud bewoners Laura en Charlotte nog bij de poort en vandaag is Gio er geweest. Net na het vertrek van Gaby meldde hij zich bij de poort. Speciaal voor Naomi kwam hij even langs.

Naomi wordt door Stefanie snel omhoog getild en geeft aan het echt raar te vinden. Wat een gezelligheid zegt Gio, ik kwam even je post brengen en de moeder van Gaby appte me opeens. Ook doet Gio de groetjes voor Nicole van haar moeder. Hij kwam haar tegen toen hij moest presenteren in Emmen. Naomi vind dat Gio anders is gaan praten, ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen sorry! Wel volhouden he benadrukt Gio tegenover Naomi. Volgens Naomi komt dat wel goed. Verder vertelt Gio dat de moeder van Gaby wel blij was dat ze weer terug is. Gaby heeft hij nog niet gezien, die komt zo pas deelt hij mede. Oftewel Gaby is nog bij de regie… Gio grapt nog even verder, hey Cees jongen, ouwe zeikerd! Goed bezig! Als Naomi vraagt of hij nog contact heeft met haar ouders antwoordt hij dat ze hem net nog geappt hebben en maakt vervolgens nog een filmpje speciaal voor de ouders. Ook heeft hij nog wat opdrachten binnen om te presenteren. Naomi vraagt of Gio hem nog een beetje mist. Natuurlijk antwoordt Gio, maar Utopia mis ik niet erg. Dan gaat Gio er weer vandoor en gaat Gaby gedag zeggen. Ik zie jullie binnenkort wel weer, ik kom nog wel een keer langs! Ik mis je echt heel erg zegt Naomi. Gio zegt dat hij haar ook mist maar wel door moet zetten. Denk aan jezelf en doe rustig aan!

Utopia: Giorgio bij de schutting. door spapaars

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. maria at 11:37

  Nou ik denk niet dat hij speciaal voor haar kwam hoor. Het was meer om alle bewoners even gedag te zeggen. En wat de brief betreft moest hij die nog schrijven. Ik vond hem zelfs wat afstandelijk aangezien ze een bepaalde verhouding hadden daar. Ze wilde een kus maar kreeg ze niet(als hij wat moeite had gedaan had dat echt wel gekund) Heb zelfs oud bewoners er al over heen zien leunen dus…..Wij weten wat hij al in de media heeft gezegd en hoe hij er over denkt dus……Tuurlijk met mede werking van de redactie (microfoon) anders was hij allang weggestuurd. Denk aan toen Isa wat wilde zeggen, maar die werd meteen verwijderd . Raar he…………

 2. Anja at 21:08

  Wat idioot,dat ze zomaar aan het hek kunnen komen, gooi dan de poort open en laat ze er in, dit is waanzin en hoort niet bij utopia, je zit er met beperkingen in ,en als ze dit toestaan is het hek van de dam, morgen staat er vast weer iemand,
  Het word ze steeds makkelijker gemaakt. De bewoners bedoel ik dan.

 3. gekvandathek at 18:10

  wat maakt dat hek ook nog uit. Laat ze lekker naar binnen. Het is toch nep.

  Er moet toch wel 1 gek in Nederland zijn die bij dat hek komt. Nee heel toevallig zijn dat familie of oudbewoners. Er geldt echt wel beveiliging want er heeft nooit iemand anders gestaan, maar deze worden gewoon toegelaten. Doorgestoken kaart. En waarom kunnen we ze wel verstaan? Gewoon een zendertje om waarschijnlijk die gewoon iets weggewerkt is om het niet zichtbaar te laten zien, maar wel net hoorbaar.

 4. anneke at 18:02

  Is er geen bewaking bij het hem iedere gek kan zo binnen komen en er kan op die mannier heel veel naar binnen gebracht worden.
  Mogen de oud bewoners niet bij een markt of festival komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *