Bekijk de exit van Gaby

Bekijk de exit van Gaby

Zoals we eerder al omschreven heeft Rolf Gaby naar huis gestuurd. Hij had het daar erg moeilijk mee en Gaby natuurlijk ook. Ben je naast het verslag toch nog benieuwd hoe de exit van Gaby verliep? Check hieronder de onderstaande filmpjes dan even.

Ook is er net voor de eliminatieronde nog een klein ruzietje geweest tussen Gabriëlle en Stefanie. Het ging er even heftig aan toe, waarschijnlijk was het de spanning van wat er vandaag allemaal gebeuren ging. Volgens Gabriëlle moest ze ook eens een keer wat doen, pak maar eens een keer wat uit. Er werd wat gegooid met spullen en Stefanie werd na deze uitspraak door Gabriëlle boos. Op de vide huilde ze het uit waar Rob haar troostte. Nu hoor ik dat ik geen flikker meer doe, flikker toch op! Rob gaf de nodige knuffels en adviseerde haar om niet te vergeten waarom ze gekomen is…

Ook interessant:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *