Bas heeft weer stiekem geld uitgegeven

Bas heeft weer stiekem geld uitgegeven

Bas kreeg tijdens de nominaties enig kritiek over zijn sneaky acties. Zoals het afluisteren van andere bewoners en geld achterhouden. Echter lijkt hij weer geld achtergehouden te hebben en ook uitgegeven te hebben, zonder met de groep te overleggen. Je zou denken dat hij ervan geleerd heeft maar niets is minder waar. Nicole is erachter gekomen en sprak hem hierop aan.

In de woonkamer sprak Nicole Bas aan. Ze vroeg hem hoe het nou precies zit met zijn zakgeld. Nicole vertelt dat ze gerekend heeft en je geeft wederom veel geld uit. Bas antwoordt dat hij boodschappen van zijn fooi bij Baas Beach boodschappen heeft gekocht. Nicole is niet blij met wat ze hoort, er is immers afgesproken dat fooi netjes ingeleverd wordt. Volgens Bas worden afspraken in Utopia wel vaker gebroken en voegt eraan toe dat ze nu loopt te zeiken om te zeiken. Met de vraag waar hij het aan uitgegeven heeft vertelt Bas dat hij verschillende cadeautjes voor de bewoners gekocht heeft. Zo heeft hij ham voor Cees besteld en chips en chocola voor de groep. Nicole geeft aan dat ze er geen ding van wil maken maar benadrukt dat dit echt niet de manier is. Als je vindt dat er te weinig is voor de groep dan moet je dat gewoon zeggen. Dan wordt er in overleg zoals het hoort meer besteld. Zal Bas de volgende stemronde weer afgerekend worden op deze actie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. MariaBora at 14:51

  anneke g, je schrijft dat Bas toch wel op een slinkse manier aan z,n eten komt, misschien heeft hij meer geld omdat hij niet de hele dag aan het bier zit te leurken en niet de hele dag sigaretten rookt, heb jij Bas wel eens 1 keer zo tegen iemand tekeer horen gaan als die Ivan en z,n maatje, Bas is nog bescheiden en sociaal, en hij kan bij mij al helemaal niet stuk omdat hij zo mooi met de dieren omgaat. Er zouden er meer zoals Bas moeten zijn, geen ruziemaker en heeft ook wat voor andere over.

 2. maria at 13:40

  Sneaky gedrag? Ik kan je vertellen dat veel bewoners weten dat hij bijv. dit weekend fooi heeft gekregen (enkele anderen ook waaronder nicole zelf).Hij heeft inderdaad gezegd dat hij deze fooi houd. Maar zei wel dat hij het als extraatje voor de groep wilde besteden. Toen onze nicole hoorde dat Bas de fooi wilde houden zei nicole ….Nou dan hou ik mijn fooi ook! Bas zei nl ook tegen haar dat zij zelf dingen (van fooi) bij haar bed bewaarde en zelfs dingen bestelde voor iemand…3 maal raden voor wie . Wie is hier nu de sneaky persoon en huichelaar? Maar ja nicole weet dat bas goed ligt bij de kijkers.

 3. anna at 07:11

  Anneke G je neemt het steeds voor de verkeerde ,en natuurlijk mag je iedere keer je vuil spuien over Bas,maar deze jongen is heel goed voor mens en dier dat ga ik niet over Ivan en zijn blonde meeloper zeggen want die 2 deugen van geen kant met al hun bemoeizucht ze zijn niets en worden niets! En ze zijn zeker niet degene die de ”baas” zijn in Utopia! Lief van je Bas dat je aan andere denkt, blondy veegt graag de vloer aan met andere behalve Ivan want daar is ze bang voor!

 4. anneke g at 22:16

  Dit had hij gisteren moeten doen dan had hij er nu uit geweest .
  Er komt voorlopig geen stemronde dus hij kan gewoon weer van voor af aan beginnen met zijn streken

  • Manon at 22:45

   Geweldig toch! Kijk ik liever naar dan die agressieve Ivan met zijn blonde slaafje! En beter geld voor boodschappen dan dat het weer opgezopen wordt! Bas, je bent top!! Lekker zo doorgaan…

   • anneke g at 23:05

    Ik vind het gewoon jammer dat de anderen minder te eten krijgen Bas komt op slinkse manier toch wel aan zijn eten, besteld gewoon en laat het ergens neerleggen daar is hij heel goed in .
    Ik ben fan van niemand meer omdat ik zelf niet zo zal kunnen leven met dat stelletje ongeregeld wat ik hoop dat er nog meer mensen hem door krijgen en hem persoonlijk er uit sturen of zoals het ook was een goede straf zoals Ivan gehad heeft , bij voor beeld hem geen geld geven voor 1 maand ook niet opsparen tot de volgende maand gewoon 1 maand helemaal geen geld en baas beach mag hij 1 maand niet inkomen anders kan hij nog bij het geld
    Ik weet dat Bas heel veel fans heeft maar mijn vriend zal het niet worden (sorry fans van Bas )

    • Manon at 23:34

     Dan lees je volgens mij het bericht niet helemaal goed Anneke! Bas is juist degene die extra heeft besteld voor anderen, juist niet voor zichzelf! Dat je geen fan bent van Bas is duidelijk maar je draait alles wat Bas doet om in iets negatiefs! Wat hij ook doet, in jou ogen is het fout! Beetje jammer.. misschien moet je je eens afvragen hoe het komt dat Bas zoveel fans heeft! En Ivan een goede straf gekregen?!?

     • Hannah at 01:17

      We kunnen elkaar natuurlijk niet aanvallen op de voorkeur voor een Utopiaan. (Smaken verschillen nu eenmaal) 🙂
      Ik ben ook Bas-fan; is het sneaky als je je fooi gebruikt voor een ander? Of is het delen? Het is in ieder geval niet gemeen of achterbaks bedoeld.
      Maar een ander kan dit heel anders interpreteren.

      Wat ik echt niet begrijp is dat iemand Ivan gaat verdedigen of ophemelen! Dan heb je volgens mij ‘ tomaten op je ogen’ als je niet ziet hoe agressief en manipulerend hij is.
      Iemand met picknicktafel en al omgooien, iemand met hekje en al ondersteboven trappen en hoe hij van Bjorn eiste om hem niet tegen te spreken, is abnormaal en agressief gedrag.
      Zucht…. Ik had zo gehoopt dat hij-met-zijn-korte-lontje deze stemming naar huis zou worden gestuurd!!! 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *