Cees gaat Rolf aanspreken

Cees gaat Rolf aanspreken

Een nieuwe dag is weer begonnen, tijd om je dus weer te voorzien van het laatste Utopia nieuws. Cees begon de morgen zoals we gewend zijn, hij was er weer op tijd bij en al snel kwam er wat gemopper. Wat later bespreekt hij enkele frustraties met Bas en Benjamin. Cees wil namelijk Rolf gaan aanspreken.

Maar waarom? Gisteren tijdens de eliminaties had Rolf voor alle genomineerden een positief en negatief punt maar bij Cees was het enkel negatief… En zeker niet positief genoeg. Hij vertelt zijn mede bewoners dat hij het gesprek hierover aan wil gaan met nieuwste bewoner Rolf. Het gaat er gewoon om dat het niet helemaal eerlijk is voegt Cees eraan toe. Bas en Benjamin horen het verhaal van Cees aan en vinden het wel goed dat hij gaat praten. Volgens Bas heeft hij sinds zijn uitbarsting redelijk wat geleerd, Cees kan zich hier wel in vinden. We zijn benieuwd hoe dat af gaat lopen, wordt dus vervolgd!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *