Gabriëlle is klaar met het gedoe

Gabriëlle is klaar met het gedoe

We gaan nog even terug naar gisterenavond. Eerder schreven we al over de ruzie tussen Gabriëlle en Stefanie. Die je hier nog eens terug kunt kijken. Deze ruzie werd wat later op de vide besproken door Benjamin en Gabriëlle.

Op bed zitten Benjamin en Gabriëlle te praten, volegens de twee tobben ze te veel. En Gabriëlle vertelt dat ze ook een beetje met de ruzie met Stefanie zit. Ik zat vandaag te denken aan mezelf. Hoe lief ik kan zijn, zo boos kan ik zijn. Dat gebeurde even een momentje vandaag bij de boodschappen. En dan denk ik aan wat ik heb gezegd. Mijn reactie. En dan denk ik, serieus? Waarom ga je zo tekeer? Benjamin antwoordt dat de meeste wel moesten lachen om de uitbarsting. Maar wel is het goed dat je je gevoel uit benadrukt hij. Rob zei ook ga even met haar praten gaat Gabriëlle verder maar ik heb al zoveel gesprekken met haar gehad. Ik ga het niet meer doen. Daar kom dit ook vandaan snap je? Het is gewoon klaar. Niet klaar met haar maar met het hele gedoe om mezelf elke keer in te houden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Hyl at 10:08

    Was goed van gabrielle, zet haar maar eens op dr nummer
    Wat een vreselijk ,schreeuwerig, vunzig taalgebruik kind
    Volgende ronde eruit, voegt niets toe, alleen een schagarijnig gezicht, bah,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *