Colinda moet Utopia verlaten

Colinda moet Utopia verlaten

De eliminaties zitten er weer op, Wim heeft zijn keuze zojuist bekend gemaakt. Hij mag bepalen wie van de genomineerden Gaby, Colinda of Gina Utopia mag verlaten. De uitslag zal niet geheel verrassend zijn.

Zodra iedereen zit neemt Wim het woord, hij vertelt eerst dat Gina mag blijven. Zij is nog maar kort in Utopia en heeft nog veel te bereiken en hij wil samen de kapsalon opbouwen. Ook Gaby is veilig, maar ze moet echt werken aan wat zij in Utopia moet doen. Colinda gaat dus naar huis. Zij kan met opgeheven hoofd Utopia verlaten. Ze heeft veel bereikt, maar haar tijd zit er simpelweg op. Colinda neemt daarna nog even het woord, na 362 dagen is Utopia voor haar geindigd. Ze vertelt dat ze blij is dat ze naar huis mag en heeft voor alle bewoners een kleine boodschap. Ivan moet werken aan zijn idealistische gedachtegoed. Bjorn moet doorgaan met zingen. Nicole moet haar droom met de tattoo-shop verwezenlijken. Gabriëlle krijgt de sleutels van de wellness. Stefanie moet zichzelf leren kennen, droom groot en maakt het waar. Naomi heeft de laatste tijd mooie projecten gehad, maar moet hiermee echt doorgaan in de toekomst. Gina krijgt succes gewenst met haar kapsalon. Collie heeft mooie momenten gehad met Gio en hij moet zich richten op een toekomst buiten Utopia. Rob moet de wens pot van LauraB goed overnemen en ervoor zorgen dat deze niet verloren gaat. Bas de rebel, succes met de beachbar. Mark heeft een bijzonder plekje bij Colinda en het voelt alsof hij een familielid van Colinda is. Colinda wenst Wim het beste in Utopia en dat hij er een fantastische tijd van maakt.

Daarna is het tijd om richting de poort te gaan, Colinda had vanmorgen haar kist al ingepakt dus had alles al klaar staan. Ook gaat het bankje wat bij de wellness staat nog mee, zodat ze een leuk aandenken aan haar tijd binnen Utopia heeft. Eenmaal bij de poort aangekomen wordt er nogmaals geknuffeld en dan is het tijd om écht te gaan. Het Utopia avontuur van Colinda is dan echt ten einde gekomen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 44    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Mieke at 23:21

  Wanneer iemand graag naar huis wil dan moet die persoon zelf opstappen en niet wachten tot de stemronde. Gaby zou van mij samen met Colinda mogen verkassen.

 2. joyce madarie zweers at 22:01

  eindelijk heeft lang genoeg geduurd , heeft ze wat eg bereikt , heb nog nooit mensen gezien in de welnes van klanten . eg niet , maar het is nu over een nu , en welnis nu voor iets anders , wat gaat het worden een massage studio ,van rob ?

 3. Hortence at 12:30

  Colinda,gedrag je als je buiten bent.Ga Wilco en Vanessa niet opzoeken.Wilco heeft zich als een man gedragen .Hij vertelde je dat hij niet verlieft op je is .Wilco is ook komen zeggen dat hij verder wilt met Vanessa .

 4. Toet at 21:23

  Ik bleef thuis voor utopia.Nu niet meer .Ik lees het op de post van internet.Ze moeten meer mensen met een sterke persoonlijkheid in sturen.Dit zijn hitsige kinderen.Feesten drinken en achter elkaar aan zitten.Te dom om te beseffen dat iedereen ziet wat ze doen.

 5. lena at 20:40

  Dat de kijkcijfers dalen weet j de mol ook wel. Maar aangezien hij nog een jaar beloofd heeft en dacht dat wel goed zou blijven, kan hij niet ineens de stekker eruit trekken. Het moet gewoon af gemaakt worden. En dan houdt het gewoon op. Hij had het gewoon bij een jaar moeten houden. En vervolgens na een tijdje weer opnieuw beginnen. En daarnaast je kunt niet altijd leuke boeiende mensen vinden die mee willen doen. Als er andere mensen in hadden gezeten zoals in het eerste jaar waren de kijkcijfers ook beter geweest. Helaas zijn de mensen die er nu in zitten niet echt boeiend om naar te kijken. Volgde het vanaf het begin. Maar kijk er niet meer naar omdat de mensen niet boeiend genoeg zijn. Te saai.

  • Ina at 22:53

   Helemaal mee eens. Verder zouden ze met uitzenden geen twee dagen achter moeten lopen.
   Volg de kleuterklas ook alleen nog maar op internet.

 6. Joze at 17:56

  Waarom ze daar nog stemmen begrijp ik niet, ze sturen toch degene weg die al naar huis wil.
  Of laten ze op t.v. niet zien dat eerst Tineke en nu colinda, steeds riepen dat ze eruit gestemd wilde
  worden, zodat ze hun geld niet kwijt zijn?
  Het komt op mij over, dat JdM/Talpa en SBS (deels van JdM), utopia alleen nog uitzenden zodat het
  format goed gelukt lijkt en aan nog meer landen verkocht gaat worden.
  Waarschijnlijk kijken ze niet naar kijkcijfers, maar hoe lang zo’n format op t.v. uit gezonden wordt.
  Elk ander programma bij SBS met deze kijkcijfers was allang niet meer uitgezonden.
  Daar zijn voorbeelden genoeg van. Ondertussen wordt utopia steeds saaier, het maakt JdM enzo niets
  meer uit, denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *