Rob en Stefanie doen voortaan rustig aan

Rob en Stefanie doen voortaan rustig aan

Vannacht was het weer raak tussen Rob en Stefanie, de twee zoenden wederom met elkaar. En dat terwijl het eigenlijk niet meer de bedoeling zou zijn. Tijd om even met elkaar in gesprek te gaan dus!

De twee gaan even apart van de groep in een slaapkamer zitten. Rob neemt het woord hij weet niet hoe hij het nog duidelijker moet zeggen. Het is stom van mijn kant en daar kijk ik mijzelf ook op aan. Ik ben wijs maar ik heb ook mijn behoeftes. Vannacht was een momentopname maar nee. Gewoon echt nee nee! Laat het los want het brengt onze vriendschap in gevaar. Ik ga sowieso gas terug nemen. Dat doe ik voor mezelf, even focussen. Hoe voel jij je er eigenlijk bij? Stefanie antwoordt dat vandaag een beetje het besef komt van wat er allemaal is gebeurd. Rob valt vervolgens een beetje stil, het lijkt erop dat hij even niet meer weet wat hij moet zeggen. Het moet duidelijk zijn zegt hij uiteindelijk, anders gaat het echt niet goed! En daarmee zit het gesprek er alweer op. Zullen de twee rustiger aan kunnen doen en meer afstand nemen?

Niet veel later had Gina nog een afspraak met Schwarzkopf. Schwarzkopf wil namelijk Gina helpen met het opzetten van een biologische kapsalon in Utopia. Ze willen Gina graag sponsoren met producten. Zo kwam er een vrouw met verschillende haar producten en een nieuwe schaar. En waarschijnlijk kunnen we binnenkort meer spullen verwachten. Gratis producten in ruil voor sponsoring dus. Goed geregeld Gina!

Schwarzkopf afspraak Gina.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Marja at 20:34

    Had de regie goed geregeld, gina en gaby krijgen weer wat gesponsord en zo kan colinda eruit. Alles weer van te voren voorgekauwd, geen spanning meer, kist al ingepakt, waardeloos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *