Bas krijgt mail van Patricia Paay

Bas krijgt mail van Patricia Paay

We weten het allemaal nog wel, de zoen tussen Patricia Paay en Bas. Dat gebeurde tijdens de avond van Utopia got Talent. Ze was daar als jurylid en bleef nog even gezellig hangen om met de bewoners te kletsen. Niet veel later vertrok ze weer en tijdens dit afscheid zoenden Bas en Patricia met elkaar. Een dag later liet Patricia in een interview al weten wat er precies gebeurd was maar besloot ook Bas even een bericht te sturen. Gio komt met de laptop aan met de mededeling dat het voor Bas is. Bas begint te lezen en mompelt al snel iets over spijt. Verder laat Bas weinig los maar zegt wel dat hij meteen even gaat reageren. Wat later wordt er meer duidelijk, Patricia Paay wil wat rechtzetten. Zij was de pineut maar Bas denkt daar toch anders over. Het was andersom, wie pakt wie? Patricia laat weten er spijt van te hebben maar Bas besluit haar nog eens uit te nodigen. Zodat zij haar belofte na kan komen… Wat Bas precies bedoeld is niet geheel duidelijk dus het is nog even afwachten hoe het allemaal gaat lopen. Wordt vervolgd?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke g at 22:39

    Wat zal hij z’n eigen belangrijk vinden hij heeft gezoend met Patricia Paay.
    En als Patricia weer komt is ze gek hier ga je toch geen tweede keer heen mens denk toch na

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *